Bilverkstad i Åstorp

Professionell kompetens för just din bil!

Välkommen till Sama Bilverkstad! Hos oss hittar du ett brett utbud av service för din bil, vi hjälper dig med reparationer, rostlagning, däckbyte m.m. för både bensin- och dieseldrivna bilar. Våra duktiga mekaniker tar hand om ditt fordon, vad det än gäller, och med vår gedigna kompetens och noggrannhet kan du känna dig trygg med att lämna in bilen hos oss.

Krånglar din bil?

Är du i behov av att t.ex. byta ut avgassystemet? Vi på Sama Bilverkstad sätter alltid dig och din bil i 100 % fokus! I vår moderna verkstadsanläggning har vi avancerad utrustning för felsökning, service och mycket annat som din bil behöver för att fungera optimalt igen. Vare sig det gäller allmänna frågor om hur du tar hand om din bil på bästa sätt, eller om du behöver genomföra ett däckbyte, så kan du lita på att din bil är i trygga och kompetenta händer.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Sama Bilverkstad lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Bilverkstad i Åstorp

Vi älskar bilar!

Vi är säkra på att vårt engagemang märks i servicen vi ger till våra kunder. Hos oss får du raka besked och reparationer som blir rätt från början. Vårt mål är att du som kund ska kunna njuta av en bil som fungerar så som den var skapad, och att du vid problem när som helst ska kunna vända dig till våra skickliga och trevliga proffs. Med oss får du högsta möjliga kvalitet till humana priser, och förstås trygga garantier enligt branschregler. Kort och gott, en vinnande kombo för våra kunder!

Kom till oss för hjälp med dina däck
Vad vore en bilverkstad utan däckservice? Vi är experter på däckbyte och allt som hör däck till. Att ha bra däck är otroligt viktigt ur säkerhetssynpunkt, men det påverkar också hur mycket bränsle din bil drar. Våra medarbetare hjälper dig gärna att ta reda på vilka dimensioner och däck som lämpar sig bäst för just din bil. Och vi tillhandahåller kvalitetsdäck som uppfyller alla krav på säkerhet, ljudnivå och prestanda – så att du ska kunna rulla säkert på vägarna under såväl sommar som vinter. Är det dags för däckbyte? Kontakta oss för att boka en tid. Välkommen!

Våra tjänster

Däckservice - Sama Bilverkstad

Däckservice

Reparationer - Sama Bilverkstad

Reparationer

Rostlagning - Sama Bilverkstad

Rostlagning

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Din trygga Bilverkstad i Åstorp

Kompetens som du kan lita på
Ett fordon som får regelbundet underhåll håller sig välfungerande i många år. Dessutom ökar andrahandsvärdet på din bil vid en eventuell försäljning. Med oss på Sama Bilverkstad får du ett professionellt engagemang som gärna följer dig och din bil under alla år. Med en oslagbar kombination av kvalitet, personlig service och marknadens bästa reparationsutrustning ser vi oss själva som ett naturligt förstahandsval för dig och din bil. Kort och gott, så har vi kompetens som du kan lita på.

Vi finns här för dig, så att du kan fortsätta att njuta av en bil som har optimerats för att nå upp till dina förväntningar. Välkommen in för en helt ny serviceupplevelse!